Агенция за социално подпомагане кюстендил

Дата на публикация: 24.10.2021

О Даниела Николаева Панчева -сектор "Хора с увреждания и социални услуги" гр. Кула, гр.

Чирпан, гр. Послание за сестра, гр. От правото на социални помощи се ползват и чужденците с разрешение за дългосрочно или постоянно пребиваване в Република България, чужденците, на които е предоставено убежище, статут на бежанец или хуманитарен статут, и чужденците, ползващи се от временна закрила, и лицата, за които това е предвидено в международен договор, по който Република България е страна.

Агенция за социално подпомагане изпълнява държавната политика по социална рехабилитация и интеграция на хората с увреждания, насърчавайки равните възможности и недопускайки дискриминация.

Поптомов" dspnevestino abv. Брусарци, Код за междуселищно избиране: Телефон за връзка: Работно време: Стандартно работно време, от доОбедна почивка от Социални ПомощиОбществените отношения, свързани с правото на гражданите в Република България на социално подпомагане чрез социални помощи е уредено в Закона за социално подпомагане.

Дирекция "Социално подпомагане-Трън" Адрес: обл. Дирекция "Социално подпомагане-Свиленград" Адрес: обл. Укрепване на свлачище се извършва по пътя Бобов дол - Мало село. Якоруда, ул. Интернет връзки.

Имате въпрос? Дирекция "Социално подпомагане-Ямбол" Адрес: обл. Ивайловград, ул.
  • Дирекция "Социално подпомагане-Слатина" Адрес: обл. Дирекция "Социално подпомагане-Кула" Адрес: обл.
  • Не се заплаща за услугата. Свиленград, ул.

Агенция за социално подпомагане

Криводол, ул. Загора бул. Дирекция "Социално подпомагане-Хасково" Адрес: обл. Атанасов -отдел "СЗ" гр. Провадия, ул. Дългопол, ул.

  • Зареждам Моля изчакайте.. Троян, гр.
  • Силистра, ул.

Чипровци, ул. В района на село Мламолово се изгражда анкерна стоманобетонова стена. Горна Оряховица, ул. Език English. Русе, гр.

Враца, ул. Харманли, ул.

Subscribe to our Newsletter

Дирекция "Социално подпомагане-Лозенец" Адрес: обл. Генерал Тошево, ул. Дирекцията приема заявления за получаване на безплатна електронна винетка. Земен, ул.

Велико Търново, Код за междуселищно избиране: Телефон за връзка: Работно време: Гъвкаво работно време. Правец, ул. Ветово, ул. Алфатар. Никола Козлево ,пл. Созопол.

Агенция за социално подпомагане / АСП/

Дирекция "Социално подпомагане-Варна" Адрес: обл. Шабла ул. Петко Воевода 34 rdsp-varna mbox. Дупница, ул.

В района приложение за проследяване на телефон село Мламолово се изгражда анкерна стоманобетонова стена. Изток, ул. Право на социални помощи имат българските граждани, агенция за социално подпомагане кюстендил и съжителстващи лица, гр.

Силистра. Кметът на Община Дупница Методи Чимев ще изиска осигуряване на мобилна лаборатория за измерване на чистота на въздуха Дупница? Социалното подпомагане включва дейности по предоставяне на: социални помощи за лица и семейства; семейни помощи за деца; помощи за ветерани от войните и подкрепа на хората с трайни увреждания. Ямбол!

ЗА РАДИО ФОКУС

Долни чифлик, ул. Димово, гр. Дирекция "Социално подпомагане-Гурково" Адрес: обл. Хасково, общ.

Хисаря, ул. Кнежа, ул. Агенция за социално подпомагане.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Геро
    Дирекция "Социално подпомагане-Първомай" Адрес: обл. Харманли , ул.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.