Къде вали в момента в софия

Дата на публикация: 22.10.2021

Минималните температури ще бъдат от минус 8 до минус 3 в повечето места, а дневните - от 2 до 8 градуса. Ексклузивно Звездно предложение за брак!

Метеорният поток Дракониди достига пика на активността си тази вечер. Количествата ще са значителни. Сателитното изображение в реално време съчетава видимата светлина през деня с инфрачервеното лъчение през нощта. Изискването гумите да бъдат с дълбочина на протектора поне 4 милиметра остава в сила до началото на март. Усещане за стагфлация: Сеща ли се световната икономика за те години на миналия век?

Един успял българин в Сингапур : Тук трябва да правиш пари светкавичноза разлика от Европа. На брега на реката учител лови риба - нали риболовът успокоявал нервите.

След огнения ад във Варна: майката променя версиите си? Мат Деймън предизвиква на дуел Адам Драйвър. Малко известни скици към шедьовър на Ван Гог бяха показани в Амстердам.

Кои са японските Хари и Меган Теми в развитие Преди 11 часа. Ж ълт код за дъжд и сняг в почти цяла България има в неделя?

Температура

ОК Отказ. След временно спиране на валежите от югозапад те отново ще се активизират и през нощта срещу сряда и в сряда ще обхванат страната. Кои са японските Хари и Меган Теми в развитие Преди 11 часа. С преминаването на циклона, в понеделник се очаква валежите от запад да спрат.

Старт на Софийския маратон: Какви са игри магазина на джени в движението България Преди 12 часа.

 • Английска националка се оплака от интернет тормоз след червен картон.
 • Обучиха дрон да лети в непозната местност без да се блъсне никъде.

Сателитните изображения на Meteosat за Европа се актуализират в реално време на всеки 5 минути. Анимацията показва Радара за валежи за последния час, както и прогноза за 1h. За съжаление ниските облаци и мъглата са трудни за разграничаване от температурите на земята и затова могат да бъдат почти невидими през нощта.

Около обяд от югозапад валежите ще отслабват и спират. С какво време ще започне новата седмица.

През нощта изображението не е тъмно, тъй като инфрачервеното лъчение може да открива температурни разлики. Националното преброяване приключи , НСИ започва да глобява. Градусите ще останат малко под 0.

Топ трендовете на годината в градското ежедневие.

Над Западната половина от страната снеговалежите продължават. Във вторник обаче идва нов циклон от югозапад, но от дъжд, Пазарджик. Към момента няма затворени пътища заради снеговалежи. След огнения ад във Варна: майката променя версиите си. Ексклузивно Президентът на Чехия е в интензивно отделение Преди 6 часа.

Един успял българин в Сингапур : Тук трябва да правиш пари светкавичноза разлика от Европа. Ж ълт код за дъжд и сняг в почти цяла България има в неделя. В Северна България на места вече превалява слаб дъжд и сняг.

 • Очаква се през нощта на места да се натрупа и първата снежна покривка за сезона — около 10 см.
 • В Софийско снежната покривка ще бъде от няколко сантиметра на север до десетина или малко отгоре в южните високо разположени около Витоша квартали.
 • Три идеи за есенен градски уикенд в България.
 • Как са го направили звездите Преди 6 часа.

Привечер на места в Родопския масив количествата ще са значителни. Утре минималните температури в повечето места ще са от минус градуса в местата със снежна покривка в Западна България, минус в Лудогорието до около нулата в низините - Дунавската и Горнотракийската.

Виц къде вали в момента в софия деня. Виолета Русенова 18 ноемвриоткрит на пазар за антики, Пловдив и См. Моделирането на атмосферните процеси е в основата на съвременната метеорология Новини На места в Северна България ще е минус 10 градуса. От Агенция "Пътна инфраструктура" призоваха шофьорите да карат внимателно и да бъдат световъртеж при шипове във врата за зимни условия. Рядък портрет на Шоп?

Сателитните изображения на Meteosat за Европа се актуализират в реално време на всеки 5 минути.

Самолет кацнал извънредно в София, жена почина на борда България Преди 6 часа. Снежна покривка в планината ще бъде до см. С помощта на техника тежкотоварният автомобил е агенции за недвижими имоти перник от пътя. За да научите повече: Поверителност и условия.

За тогава е обявен жълт код в цялата страна. Валежите след обяд и привечер ще спират от север, но на места до ранните часове утре все още ще прехвърча слаб сняг. През втората половина от деня валежите от югозапад ще спират.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Паша
  Над Западната половина от страната снеговалежите продължават.
 2. Радослава
  В четири области - Благоевград, Пазарджик, Пловдив и Смолян, се очакват значителни валежи предимно от дъжд, а в планинските райони в нощните часове и от сняг.
 3. Владилена
  Количествата ще са значителни.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.