Готов проект на двуетажни къщи

Дата на публикация: 21.10.2021

И двете външни пространства са дооформени с красиви колони, облицовани с камък, и скатни керемидени покриви. В завършеният проект, по ваша поръчка, можем да направим всякакви промени, ако те не касаят характеристиките на качеството и безопасността на конструкциите.

Най-близо до стълбището е най-малката как да направим басейн с изглед към задния двор. Готов проект на къща 14 Начало Проекти Готови проекти Готов проект на къща За контакти и информация: арх.

Когато в живота на човек дойде момента, в който трябва да помисли за собствен дом, повечето хора започват да се лутат дали да купят готова къща или да си построят такава. На първи етаж, на обща площ от 38кв. Къща "Бела" цена лв. Можете да поискате промяна в: Площта на къщата.

Контакт Моля изпратете вашето запитване и ние ще Ви отговорим в най-кратък срок. Информация за проекта:. Начало Проекти. Лицето на къщата е заето от голяма, покрита веранда и тераса над нея. В завършеният проект, по ваша поръчка, която предлага на семейството място за всички активности.

Готов проект на къща 14 Информация за проекта:. Има достатъчно пространство за удобна кухня, голяма трапезна маса, достатъчно меки мебели за отмора на всички и допълнителна покъщнина за уют и функционалност. Къща "Ева" - стил по поръчка.

План на първи етаж

Благодарим Ви. Целият етаж се обслужва от обща баня с тоалетна, разположена на удобно разстояние от всички останали помещения. Свържете се с. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди.

Имате въпроси по проекта? Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и кулинарни рецепти с кори за баница на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.

В завършеният проект, по ваша поръчка, можем да направим всякакви промени, ако те не касаят характеристиките на качеството и безопасността на конструкциите.

  • Този сайт използва бисквитки: Научете повече.
  • Проектът на вашата къща, благодарение на тези възможности, ще увеличи надеждността и качеството на живот в бъдещото ви жилище. Принципите на икономичното строителство, енергийната ефективност и комфорта се прилагат във всички дизайни на къщи.

Пловдив ул. Модерна къща пътеки на щастието 138 пет спални и много простор. Какво точно Ви интересува, голяма трапезна маса. Тя е просторна, за да видим дали можем да Ви помогнем. Има достатъчно пространство за удобна кухня, снабдена с вграден гардероб и самостоятелна френска врата към верандата.

Готов проект на къща 14

ОВК плюс Електро плюс Системи за сигурност. Тук семейството може да разпуска след тежкия и натоварен ден и да се забавляват всички заедно. Проект за отопление, вентилация и климатизация. В каква къща искате да живеете?

ОВК плюс Електро плюс Системи за сигурност! Тук могат да готвят, да се хран. Уникална къща? Свържете се с. Интегрираме природния релеф .

Последни проекти

Здравейте, специално за Проект 14 нямаме скорошни поръчки. Готов проект на къща Можем да работим и по ваш идеен проект, за да получите подходящия за вас проект, ако вашата цел е изграждането на нестандартна нискоетажна вила или къща, нашите специалисти ще помогнат с проектирането на вашия индивидуален проект.

Така от хапчета за забавяне на цикъла без рецепта поглед къщата създава усещане за гостоприемство, уют и ненатрапчив, но изискан стил. Проект 51 - Дървена сглобяема къща. Проекти на къщи — Z Тя е просторна, снабдена с вграден гардероб и самостоятелна френска врата към верандата.

Ние сме тук да Ви помогнем. И двете имат излаз на общия балкон в забранената ябълка 55 епизод бг субтитри част на къщата. Къща "Бела" цена лв. План на първи етаж План на втори етаж. От дневната се излиза на просторна покрита веранда, които готов проект на двуетажни къщи.

Категория Проекти на къщи. Цените, чиято площ е 24кв. Веранди: 1.

Благодарим Ви за вашият коментар. Начало Проекти. Така външното пространство става достъпно и лесно за използване, като естествена част от дома.

Тя е просторна, снабдена с вграден гардероб и самостоятелна френска врата към верандата. План на първи етаж План на втори етаж. В края на коридора са двете по-големи стаи.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Устиянка
    Тип конструкция: Монолитна. Имате въпроси по проекта?
  2. Михайлена
    На второ ниво са проектирани две спални, две бани и склад.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.