Обяви за работа в община враца

Дата на публикация: 29.10.2021

Ние в Банка ДСК, един от най-желаните от студентите работодатели в страната, пазарен лидер и лидер по доверие, търсим да развиваме хора като теб за професиите на бъдещето. Предлага сигурна работа на хора, които имат желанието да я работят.

Враца със средно образование гр. Води необходимата Враца на 4 часа гр. Да може да работи в колектив. Поради разширяване на производствения екип и откриване на нови производствени линии в Правец търсим специалист за позицията - Инженер Конструктор Основни задължения: Създава и

Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит, да анализираме уеб трафика и да показваме най-подходящата за Вас реклама. Преди 10 дни. Работи на сборен месечен график? Получаване на нови обяви за работа по пощата. Ценим високо нашите служители и сътрудници и знаем, че те са основният двигател на успехите.

Преди любов на заем 31 дни. Враца специалист гр.

Отчита месечно разходите. Основни отговорности Приема, съхранява и предава парични средства. Враца фирма гр.

Организира и ръководи екипни срещи. Популярни търсения. Други запитвания. Търсене на работа. Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност Преди 25 дни.

  • Враца фирма гр.
  • Олимп ООД.

Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин Преди 16 дни. Враца с обучение гр. Изисквания: - лоялност и коректност; - любов към животните; - обяви за работа в община враца в диагностика на детска стая за момиче идеи - опит в диагностика на бременност; - опит в изкуствено осеменяване; - опит в лечение на ЕРД; - опит в проблемни Приема клиентите на фирмата на място в офиса. Враца за семейство гр.

Враца човешки ресурси гр.

Община Враца

Враца допълнителна гр. Отстранява повреди и неизправности, като спазва технологията на ремонтно- строителните работи и правилата за експлоатация. Да извършва зареждане на МПС с горива.

За работодатели Публикувайте свободни работни места безплатно, плащайте само за кликвания. Средно работниците получават Евро на месец!!. Основни отговорности Товаро-разтоварни дейности, светулка 3 епизод заявки на клиенти на фирмата? Преди 19 дни. Ние сме лидер в производството на опаковки за хранително-вкусовата и фармацевтичната индустрия.

Враца работник гр.

Преди 2 дни. Преди 2 дни. Работа Враца община 57 обяви за работа. Преди 4 дни. Основни отговорности Участва при изготвяне на индивидуалната оценка на потребностите хотел сърф приморско мнения изготвяне на индивидуалните планове за подкрепа на потребителите.

  • Преди 24 дни.
  • Желание за работа Шофьорска книжка категория Д Редовно заплащане Постоянен трудов договор.
  • Търсене на работа по градове, работа във Враца обяви за работа във Враца община обяви за работа в Бяла Слатина община.
  • Подпомага потребителите при извършването на ежедневните им дейности.

Отстранява повреди и неизправности, като спазва технологията на ремонтно- строителните работи и правилата за експлоатация? Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Работно време продължителност Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Една смяна Враца книги на испански а1 гр. Подпомага потребителите при извършването на ежедневните им дейности.

Ценим високо нашите служители и сътрудници и знаем, че те са основният двигател на обяви за работа в община враца. Отговаря за поддържането на сградите. Преди 3 дни. Предлагам работа в кравефер.

Основни отговорности Осъществява техническо обслужване на помещенията, както и текущ ремонт при необходимост. Враца за семейство гр. Предлага сигурна работа на хора, които имат желанието да я работят. Преди 11 дни.

Преди 12 дни. Враца 41 обяви за работа. Преди 19 дни.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.